На Одещині планували продавати наркотики військовим

На Одещині продавали наркотики військовим.

На Одещині продавали наркотики військовим. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
12 квiтня 2023 12:23

На Одещині прикордонники викрили наркодилера, який хотів продавати наркотики військовим. Про це повідомляє пресслужба Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Так, правоохоронці затримали зловмисника, котрий намагався організувати "бізнес" зі збуту наркотиків серед військовослужбовців. Поліції вдалося задокументувати факти реалізації "товару".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Торговця наркотиками затримали на місці злочину, відразу після передачі пакунків з марихуаною. У приміщенні зловмисника провели санкціонований обшук, під час якого вилучили два пристрої для вживання наркотичної речовини, розфасовані та готові для збуту пакети з речовиною рослинного походження зеленого кольору та насіння конопель.

Наркоторговця, згідно зі статтею 208 КПК України, затримали та повідомили йому про підозру. За торгівлю наркотиками чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах