В одеському кінотеатрі чоловік пограбував глядача під час сеансу (відео)

В одеському кінотеатрі чоловік пограбував глядача під час сеансу.

В одеському кінотеатрі чоловік пограбував глядача під час сеансу. Фото: od.npu.gov.ua

Події
12 квiтня 2023 16:45

В Одесі поліцейські затримали 25-річного чоловіка, який пограбував глядача у кінотеатрі просто час сеансу. Про це повідомляє пресслужба ГУНП на Одещині.

Зловмисник під загрозою застосування пістолета відібрав у потерпілого смартфон. Правопорушнику загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подія сталася 10 квітня у залі для глядачів під час вечірнього сеансу демонстрації фільму. Зловмисник підсів до потерпілого і, погрозивши йому пістолетом, наказав віддати мобільний телефон. Заволодівши гаджетом вартістю 40 тисяч гривень, нападник втік. Потерпілий наступного дня звернувся до поліції, і оперативники управління карного розшуку ГУНП в Одеській області та відділу поліції №5 Одеського районного управління поліції №1 за кілька годин затримали правопорушника.

Як речові докази поліцейські вилучили у нього чужий смартфон і зброю, походження якої встановлюватимуть експерти. Слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йдеться про напад з метою заволодіння чужим майном, пов'язаному з загрозою насильства, небезпечного для життя або здоров'я, що зазнав нападу (розбій), скоєного в умовах воєнного стану. Підозрюваного помістили в ізолятор тимчасового тримання і нині піклуються про застосування щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжується.


Відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах