У ставку парку Перемоги помітили мертвих черепах

У ставку парку Перемоги помітили мертвих черепах.

У ставку парку Перемоги помітили мертвих черепах. Фото ілюстративне: omr.gov.ua

Події
19 квiтня 2023 17:24

У ставках одеського парку Перемоги помітили шість мертвих черепах. Відео із загиблими тваринами опублікували у соціальних мережах.

У прес-службі департаменту міського господарства вважають, що їхня смерть сталася внаслідок природного відбору. У будь-якому випадку, масовим мором це явище назвати не можна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що за фактом травмування лебедя у парку Перемоги одеські поліцейські розпочали кримінальне провадження. Подія кваліфікували як жорстоке поводження з твариною. З проханням встановити двох лебедів, що травмували, на території дендропарку, до поліції звернулися зоозахисники. Правоохоронці поспілкувалися з ветлікарем, у якого зараз перебувають птахи, та з'ясували, що в одного з них зламано крило, а другий – здоровий. Наразі відомості за вказаним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 299 Кримінального кодексу. Поліцейські встановлюють обставини, за яких птах травмувався.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах