Блогер, який зняв відео разом із морським котиком, не вважає себе живодером (відео)

Блогер, який знявся разом із морським котиком, не вважає себе живодером.

Блогер, який знявся разом із морським котиком, не вважає себе живодером. Фото: unian.net

Події
19 квiтня 2023 09:11

Блогер та суддя талант-шоу "Співають всі" Олег Машуковський та за сумісництвом фігурант скандалу в одеському готелі "Немо" розповів про те, що не вважає себе живодером. У своєму TikTok він опублікував відео із поясненням цієї ситуації.

За його словами, він він ніколи не знущався з тварин і йому неприємно читати новини про себе та подругу, яка з'явилася на відео з морським котиком в одному з номерів готелю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"У цьому готелі прийнято, що тварини дуже часто гуляють територією та за межами території. І коли ми їх зустріли, я запитав тренера, чи можна зробити фото чи відео. Він сказав — так. На той момент я не бачив нічого поганого. Мені відповів чоловік, який займається цими тваринами і завжди з ними… Я навіть не думав на той момент, що це може образити людей… Я не власник цих тварин, я довірився професіоналам, які мені сказали, що це нормально, що в них це норма… Я не живодер», — заявив Машуковський.

@mashukovskiy Більше в актуальному у мене в сторіс 😞 #mashukovsky ♬ оригінальний звук - АЛЕХ

Нагадаємо, що в мережі та суспільстві спалахує скандал навколо одеського готелю "Немо", де блогери як "реквізит" для своїх відео використовували морського котика з дельфінарію, розташованого на території комплексу. Дельфінарій стверджує, що їхні тварини – "соціальні істоти", які народилися не в дикій природі, а спілкування з людьми для них – життєва потреба.


Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах