Скандал із морськими котиками в "Немо": поліція відкрила справу

Скандал із морськими котиками у "Немо": поліція відкрила справу.

Скандал із морськими котиками у "Немо": поліція відкрила справу. Фото: point.md

Події
19 квiтня 2023 16:21

За фактом інциденту в готелі "Немо", де знімають відео для тік-току з морськими котиками прямо з номера, одеські поліцейські розпочали кримінальне провадження. Подія кваліфікована як жорстоке поводження з тваринами. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Публікацію з повідомленням про оренду за грошову винагороду морських котиків поліцейські виявили під час моніторингу соціальних мереж. Відомості щодо цього факту правоохоронці зареєстрували в установленому законом порядку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ході перевірки інформації поліцейські поспілкувалися з тренером тварин, який пояснив, що котиків ніхто в оренду не здавав.

Повні обставини події поліцейські встановлюють у рамках провадження, розпочатого за частиною першою статті 299 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, що в мережі та суспільстві спалахує скандал навколо одеського готелю "Немо", де блогери як "реквізит" для своїх відео використовували морського котика з дельфінарію, розташованого на території комплексу. Дельфінарій стверджує, що й тварини – " соціальні істоти ", які народилися над дикої природі, а спілкування з людьми їм – життєва необхідність.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах