В Одесі відкриють новий музей Катастрофи

В Одесі відкриють новий музей Катастрофи

В Одесі відкриють новий музей Катастрофи Фото: isralove.org

Події
20 квiтня 2023 17:11

Група ізраїльських та єврейських бізнесменів за підтримки посольства Ізраїлю в Україні планує найближчим часом відкрити в Одесі новий та сучасний музей Катастрофи. Про це повідомив посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський.

Музей створять на основі існуючого сьогодні на вулиці Малій Арнаутській, але вже в новому форматі та масштабах – понад 1000 квадратних метрів у самому центрі міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інформацію опублікували наступного дня після того, як в Ізраїлі закінчили церемонії Дня Катастрофи та героїзму євреїв Європи та Північної Африки, встановленого на згадку про шість мільйонів євреїв, убитих нацистами та їхніми поплічниками під час Другої світової війни.

Нагадаємо, що Одеському музею Західного та Східного мистецтва подарували відомого італійського художника Вінченцо Іроллі (1860-1949) "Портрет неаполітанки". Подарунок музею зробили його друзі: Рубен Ашрафіан та Роман Топілов. Картина підписано автором.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах