На селищі Котовського відкрили новий ТЦ

На селищі Котовського відкрили новий ТЦ

На селищі Котовського відкрили новий ТЦ

Події
21 квiтня 2023 10:39

На вулиці Семена Палія, 99в, в Одесі відкрили новий торговий центр "Меркурій". Поки що в ньому працює лише супермаркет "АТБ" та дитячий розважальний центр.

Так, це чотириповерховий комплекс із товарами для дому: продукти харчування, побутова техніка, електроніка, оздоблювальні матеріали, меблі та багато іншого.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поряд із ТЦ облаштували паркування на 500 місць. Поки що місце виглядає досить порожнім. Офіційне відкриття відбудеться пізніше.


Нагадаємо, що в Одесі поліцейські викрили 18-річного хлопця, який кілька разів неправдиво повідомляв про підготовку вибуху у ТЦ "Сіті центр" на проспекті Небесної сотні. Мобільний телефон, з якого він дзвонив у поліцію, у нього забрали.

Мотиви такого вчинку хлопця поки що невідомі. Фігуранту повідомили про підозру в частині першій статті 259 Кримінального кодексу України. Правопорушника затримали. Йому загрожує позбавлення волі терміном від двох до шести років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах