На Одещині неповнолітній п'яний водій влаштував смертельну ДТП

На Одещині неповнолітній п'яний водій влаштував смертельну ДТП.

На Одещині неповнолітній п'яний водій влаштував смертельну ДТП. Фото: od.npu.gov.ua

Події
22 квiтня 2023 16:30

22 квітня близько 04:00 в Ізмаїльському районі Одеської області, на автодорозі сполученням Виноградівка-Болград, поблизу села Кірнички, сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, 16-річний місцевий хлопець сів за кермо легкового автомобіля батькового ВАЗ-21099 та поїхав із двома друзями кататися. Рухаючись у напрямку міста Болград, водій не впорався з керуванням та зіткнувся із запаркованим на узбіччі вантажним автомобілем DAF, за кермом якого перебував 53-річний мешканець Одеського району.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок аварії один 17-річний пасажир легковика загинув на місці, а другий, 16-річний пасажир, отримав забиття передпліччя та тазу. Неповнолітній водій ВАЗу та водій вантажівки не постраждали.

На Одещині неповнолітній п'яний водій влаштував смертельну ДТП.На Одещині неповнолітній п'яний водій влаштував смертельну ДТП. Фото: od.npu.gov.ua

Перевірка неповнолітнього винуватця ДТП на вміст алкоголю в організмі показала, що він п'яний.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною третьою статті 286-1 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, вчинені в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили смерть потерпілого").

У рамках провадження призначили низку експертиз. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, 21 квітня близько 16:00 на трасі Одеса – Рені в селі Зоря водій вантажівки MAN на смерть збив 81-річного чоловіка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах