Початок травня: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Початок травня: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Початок травня: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: facebook.com/gmccham

Події
30 квiтня 2023 17:26

За прогнозами синоптиків, в Одесі наступного тижня буде переважно мінлива хмарність. У другій половині тижня можливі невеликі дощі. Температура вдень коливатиметься від +15°С до +21°С, а вночі від +3°С до +10°С.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

1 травня

В Одесі та Одеській області буде мінлива хмарність. Без істотних опадів. Північно-західний вітер дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Температура вночі в місті коливатиметься від +7 до +9°С, а в області – від +5°С до +10°С. Удень в Одесі потеплішає до +16–18°С, а в області – до +16–21°С. Видимість на автошляхах буде добра.

2–3 травня

Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер 2 травня дутиме з північного сходу, а 3 травня – з південного сходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Нічна температура коливатиметься від +3 до +8°С, а вдень стовпчик термометра підніметься до +15–20°С.

4–5 травня

Подекуди невеликий дощ. Опадів не очікується лише вночі 4 травня. Температура вночі триматиметься в межах від +5°С до +10°С, а вдень – від +15°С до +20°С тепла.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах