Перейменування Малиновського та Суворовського районів: для одеситів проведуть ще одне голосування

Перейменування Малиновського та Суворовського районів поки що скасували.

Перейменування Малиновського та Суворовського районів поки що скасували. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
01 травня 2023 19:15

Перейменування Малиновського та Суворовського районів поки що відклали. Голосування вважали некоректним та найближчим часом проведуть повторне. Про це повідомив депутат Одеської міської ради Петро Обухов.

У новому голосуванні мешканцям міста запропонують вибрати з кількох варіантів назв, тоді як у голосуванні був лише один варіант.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Історико-топонімічна комісія на черговому засіданні запропонує п'ять-сім нових варіантів назв, після чого знову відбудеться ще одне онлайн-голосування, а варіант-переможець винесуть на затвердження сесії міськради.

Нагадаємо, що за підсумками опитування, ідею назвати Суворівський район Пересипським підтримали 2 782 одесити, тоді як 2 835 осіб виступили проти такої ініціативи. За перейменування Малиновського району на Хаджибейський проголосували 2 753 громадяни, а ще 1 905 респондентів цю ідею не підтримали.

Зазначимо, що напередодні голосування у місті розклеювали листівки проти перейменування Суворівського району на Пересипський.

Листівки проти перейменування Суворівського району на Балківській.Листівки проти перейменування Суворівського району на Балківській. Фото: t.me/vgorode_odessa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах