В Одесі завершилося голосування про перейменування двох районів міста: результати

В Одесі завершилося голосування щодо перейменування двох районів міста: результати.

В Одесі завершилося голосування щодо перейменування двох районів міста: результати. Фото: suspilne.media

Події
29 квiтня 2023 12:32

29 квітня о 10.00 в Одесі завершилося голосування за перейменування Малиновського та Суворовського районів міста. Результати опитування опублікували на сайті " Соціально активний громадянин ".

В електронному голосуванні про перейменування Суворовського району на Пересипський взяли участь 5 617 осіб, а свою думку щодо перейменування Малиновського району на Хаджибейський висловили 4 658 громадян.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За підсумками опитування, ідею назвати Суворовський район Пересипським підтримали 2 782 одесити, тоді як 2 835 осіб виступили проти такої ініціативи. За перейменування Малиновського району на Хаджибейський проголосували 2 753 громадян, а ще 1 905 респондентів цю ідею не підтримали.

Нагадаємо, електронне опитування щодо перейменування Суворовського та Малиновського районів Одеси стартувало 15 квітня. Голосувати могли всі повнолітні громадяни, місце проживання яких зареєстроване чи задеклароване на території Одеси.

Також Vgorode повідомляв про те, що 19 та 25 квітня стартували електронні опитування щодо перейменування низки об'єктів топоніміки міста. Перше голосування триватиме до 1 травня, а друге – до 24 травня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах