Невеликі дощі та холодні ночі: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Невеликі дощі та холодні ночі: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Невеликі дощі та холодні ночі: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: pexels.com

Події
07 травня 2023 22:21

За прогнозами синоптиків, в Одесі наступного тижня буде переважно хмарна погода з невеликими дощами. Температура вдень коливатиметься від +11°С до +18°С, а вночі від 0°С до +10°С.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

8 травня

В Одесі та Одеській області буде хмарно. Вночі без істотних опадів. Удень очікується помірний дощ, місцями гроза. Північно-східний вітер дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Температура вночі в місті коливатиметься від +8°С до +10°С, а в області – від +6°С до +11°С. Удень в Одесі потеплішає до +12–14°С, а в області – до +12–17°С. Видимість на автошляхах буде добра.

9–10 травня

Хмарно з проясненнями. Можливі невеликі дощі, місцями грози, проте вночі 10 травня опадів не очікується. Вітер дутиме з північного сходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Нічна температура коливатиметься від +4 до +9°С, а вдень стовпчик термометра підніметься до +11–16°С.

11–12 травня

Без істотних опадів. Температура вночі триматиметься в межах від +3°С до +8°С, а вдень – від +13°С до +18°С тепла. Уночі місцями на поверхні ґрунту будуть заморозки через температуру від 0°С до +2°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах