На трасі Одеса – Новоазовськ зіткнулися легковик та вантажівка: загинула жінка

На трасі Одеса – Новоазовськ зіткнулися легковик та вантажівка: загинула жінка.

На трасі Одеса – Новоазовськ зіткнулися легковик та вантажівка: загинула жінка. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 травня 2023 15:14

7 травня, близько 10:30, на трасі М-14 Одеса-Новоазовськ сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередніми даними правоохоронців, 42-річна мешканка Миколаївської області, рухаючись автомобілем "Hyundai" через міст між селами Кошари та Коблево, не впоралася з керуванням та виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з вантажним автомобілем DAF під керуванням 46-річного уродженця Полтавської області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Унаслідок ДТП водій легковика зазнав тяжких травм. Жінку госпіталізували, але в лікарні вона померла. Водій вантажівки не постраждав.

На місці працюють поліцейські та слідчі. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що  спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, увечері 6 травня в місті Балта Одеської області п'яний 29-річний водій збив двох жінок-пішоходів та врізався в дерево.

Також Vgorode повідомляв про те, що 6 травня близько 11:00 на дорозі між селами Лощинівка та Каланчак Саф'янівської громади Ізмаїльського району сталася аварія, внаслідок якої постраждали шестеро людей, зокрема діти. Найбільш тяжкі травми отримав трирічний хлопчик – він зараз знаходиться у відділенні реанімації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах