На Одещині чоловік убив співмешканку, а тіло сховав на скотомогильнику

На Одещині чоловік убив співмешканку, а тіло сховав на скотомогильнику.

На Одещині чоловік убив співмешканку, а тіло сховав на скотомогильнику. Фото: od.npu.gov.ua

Події
08 травня 2023 17:04

За підозрою у вбивстві громадянської дружини, поліцейські затримали 32-річного жителя Подільського району Одеської області. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

За версією поліції, він позбавив співмешканку життя, сховав тіло на скотомогильнику і заявив про його зникнення. Зловмиснику повідомили про підозру в частині першій статті 115 Кримінального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У березні поточного року мешканець Піщанської сільської громади заявив правоохоронцям про зникнення 29-річної громадянської дружини. Жінка, яка мала інвалідність, була оголошена в розшук, як зникла безвісти. Втім, у травні чоловік знову звернувся до територіального підрозділу поліції із визнанням, що вбив співмешканку, а її тіло сховав на скотомогильнику за селом. Н

а допит громадянин розповів, що 18 березня, коли він з дружиною пішки поверталися до місця проживання, на одній з вулиць села між ними виник словесний конфлікт. Він, обурений поведінкою жінки, штовхнув її на землю, зверху натиснув вагою тіла і з силою затиснув рукою шию. Відчувши, що опору з боку потерпілої немає, зловмисник переніс її подалі від місця проживання до скотомогильника.

Тіло покійної знайшли та направили на розтин. За висновком судово-медичного експерта, її смерть настала внаслідок асфіксії (задушення). Слідчі повідомили чоловіка про підозру у навмисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, що передбачено частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Правоохоронці піклуються про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах