Без паніки: мешканців Одеської області попереджають про навчання

Без паніки: мешканців Одещини попереджають про навчання.

Без паніки: мешканців Одещини попереджають про навчання. Фото: ukrinform.ua

Події
11 травня 2023 09:52

Жителів Чорноморської громади Одеської області попередили про можливі звуки вибухів та стрілянину. Протягом місяця на території міста відбуватимуться злагоджені дії підрозділів Збройних Сил України. Про це повідомили у Чорноморській міській територіальній громаді.

Городян просять не турбуватися і не піддаватися паніці, якщо буде чути гучні звуки. Наш регіон перебуває під контролем наших військових.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Шановні чорноморці! Нагадуємо, що у період з 01 по 31 травня 2023 року на території громади відбуваються навчання військовослужбовців Збройних Сил України. Зберігаємо спокій – ці навчання необхідні для якнайшвидшої Перемоги України", – зазначили у повідомленні.

Раніше мешканцям Одеської області нагадали про правила безпечного спілкування у месенджерах та соцмережах. Так, городянам вкотре нагадують про заборону повідомляти про обстріли та навчання. За словами спікера Одеської ОВА Сергія Братчука, як тільки на Одещині прогримлять різноманітні вибухи, одразу в соцмережах та месенджерах починається активне обговорення обстрілів, які люди чули або бачили поряд. Також користувачі викладають відео та фото нових пошкоджень. Однак робити цього не можна, адже це допомагає ворогові.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах