Мер Одеси відмовився від апеляційної скарги на рішення про обрання йому варти із заставою (оновлено)

Мер Одеси відмовився від апеляційної скарги на рішення про обрання йому варти із заставою.

Мер Одеси відмовився від апеляційної скарги на рішення про обрання йому варти із заставою. Фото: t.me/fuckcorruption

Події
16 травня 2023 10:36

Мер Одеси Геннадій Труханов відмовився від апеляційної скарги на рішення щодо обрання йому варти із заставою. Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Так, в апеляційній палаті ВАКС сьогодні, 16 травня, відбувається розгляд скарг адвоката та прокурора на рішення про обрання мера Одеси Геннадія Труханова вартових із заставою понад 13 мільйонів гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На початку засідання адвокат відмовився від апеляційної скарги. Труханов цю відмову підтримав. Водночас прокурор свою скаргу щодо збільшення розміру застави підтримала і зараз триває її розгляд. САП вважає, що застава у 13 мільйонів гривень не зможе запобігти встановленим судом ризикам і просить збільшити заставу до майже 51 мільйона гривень.

Нагадаємо, 4 травня ВАКС узяв Труханова під варту із правом внесення застави. Після проведеної Трухановим ночі в СІЗО заставу за нього вніс депутат його партії "Довіряй справам" Дмитро Танцура.

Оновлено:

ВАКС не підвищив Труханову розмір застави до півсотні мільйонів. Адвокат мера Одеси зазначив, що внесена застава у розмірі 13 мільйонів може забезпечити належну процесуальну поведінку.
.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах