"Ви нічого не можете змінити": боксер Ломаченко з Одеської області знову оскандалився

"Ви нічого не можете змінити": боксер Ломаченко з Одещини знову оскандалився.

"Ви нічого не можете змінити": боксер Ломаченко з Одещини знову оскандалився. Фото: instagram.com/lomachenkovasiliy

Події
18 травня 2023 13:30

Боксер з Акермана Одеської області Василь Ломаченко зробив дивну заяву щодо війни Росії з Україною. Під час прес-конференції перед боєм з Девідом Хейні у США заявив, що "ви нічого не можете змінити" в українсько-російській війні.

"Дивіться, важко щось сказати, тому що ви нічого не можете змінити. Якщо ви щось кажете або робите, то це нічого не змінить. Думаю, тільки Бог може щось змінити. Тому нам потрібно просто молитися і просити його". зупинити цю війну", – сказав Ломаченко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що бій боксерів відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі.

Раніше Ломаченко сфотографувався з російським чемпіоном UFC у легкій вазі Ісламом Махачовим. Це сталося під час турніру UFC 285 у Лас-Вегасі.

Нагадаємо, що екс-чемпіон світу у трьох дивізіонах та олімпійський чемпіон 2008 та 2012 років з боксу Василь Ломаченко потрапив до Реєстру держзрадників. Підставою для внесення боксера до Реєстру стала його публікація в Інстаграмі відео проповіді митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату. У своїй проповіді Лонгін говорить про те, що "українська держава розпочала війну проти Бога, проти церкви Господньої та проти українського народу".

Після початку повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну боксер вступив у тероборону Білгород-Дністровського Одеської області. Український боксер довгий час не залишав країну та навіть відмовився від бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах