На Одещині алабай покусав дитину та загриз сусідського тер'єра

На Одещині алабай покусав дитину та загриз сусідського тер'єра.

На Одещині алабай покусав дитину та загриз сусідського тер'єра. Фото: zhitomir.info

Події
19 травня 2023 08:27

Мешканка Одеської області, алабай якої покусала дитину та загриз сусідського пса, понесе відповідальність за порушення правил утримання собак. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Щодо жінки поліцейські склали адміністративні матеріали за частиною третьою статті 154 КУпАП. Жінці загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 1700 до 3400 гривень) з конфіскацією тварини з конфіскацією тварини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

15 травня до поліції звернулася мешканка одного із сіл Раухівської громади Березовського району із повідомленням, що сусідський алабай покусав її 10-річну доньку. Дитину відвезли до лікарні з ранами руки та обличчя, її життю нічого не загрожує.

Як з'ясували правоохоронці, дівчина гралася із сусідськими дітьми у їхньому дворі, де знаходився пес. Несподівано він зірвався з тростини і напав на дитину. Хазяйка відтягла собаку і викликала швидку. Поліцейські, встановивши обставини події, до власниці тварини склали протокол. З жінкою правоохоронці провели профілактичну бесіду та нагадали правила утримання собак. Проте вже через п'ять годин поліцейські вдруге отримали виклик за тією ж адресою: пес знову зірвався з ланцюга, вискочив за огорожу і загриз тер'єра місцевої мешканки, що пробігала повз подвір'я. На власницю алабаю правоохоронці вдруге склали матеріали за тією самою статтею. Адміністративні матеріали поліцейські направили до суду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах