В ОВА вперше прокоментували пляжний сезон в Одесі

В ОВА вперше прокоментували пляжний сезон в Одесі.

В ОВА вперше прокоментували пляжний сезон в Одесі. Фото: facebook.com/poberejye.odessa

Події
24 травня 2023 09:11

Цього року пляжі в Одесі зможуть працювати, але лише якщо буде виконано низку умов. Про це розповів заступник голови Одеської ОВ Роман Григоришин в ефірі " 7 каналу ".

За його словами, місцева влада разом із військовими підготує відповідний наказ для власників пляжів, який дозволить їм працювати влітку при виконанні низки вимог до безпеки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Григоришин зазначає, що це питання буде врегульоване протягом поточного тижня, тобто до початку червня воно вже буде. Крім того, він зазначає, що в Одеській ОВА також працюють над складанням карти безпечних локацій, які дозволять мешканцям провести вільний час, не наражаючи свого життя на ризик.

Нагадаємо, відпочинок на морі залишається дуже небезпечним, бо море заміноване. Іноді міни вибухають безконтрольно і в такому разі завдають шкоди навколишньому регіону на відстані до 200 метрів, якщо це стосується узбережжя. Підрив такої міни безпосередньо у воді може вражати все живе на відстані до кілометра, тому це може призвести до пошкодження внутрішніх органів, коли ви знаходитесь у воді.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах