На Одещині двоє неповнолітніх мотоциклістів потрапили у ДТП: один підліток загинув

На Одещині двоє неповнолітніх мотоциклістів потрапили у ДТП: один підліток загинув.

На Одещині двоє неповнолітніх мотоциклістів потрапили у ДТП: один підліток загинув. Фото: od.npu.gov.ua

Події
28 травня 2023 15:17

27 травня близько 22:00 у селі Гвоздавка Друга Зеленогірської ОТГ сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, 16-річний п'яний водій мотоцикла, рухаючись населеним пунктом разом із 14-річним пасажиром, не впорався з керуванням та наїхав на паркан приватного домоволодіння.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місце події викликали бригаду медиків. На жаль, травми молодшого хлопця виявилися несумісними із життям – від отриманих травм підліток помер у кареті швидкої допомоги. Старшого юнака доправили до лікарні. Там йому діагностували забиття, садна та політравму.

Відомості про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною третьою статті 286-1 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого") Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі встановлюють всі обставини аварії. У рамках виробництва поліцейські призначили низку експертиз. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Водія затримали. Вирішується питання щодо обрання йому судом запобіжного заходу. Триває слідство.

Нагадаємо, 27 травня близько 17:00 на 51 кілометрі траси Одеса – Рені сталася ДТП за участю легкового автомобіля та мікроавтобуса. Внаслідок цієї аварії одна людина загинула, а ще п'ятеро – отримали травми.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах