Стрільба на Академіка Глушка в Одесі: третій потерпілий помер у лікарні

Стрілянина на Академіка Глушка в Одесі: третій потерпілий помер у лікарні

Стрілянина на Академіка Глушка в Одесі: третій потерпілий помер у лікарні Фото: t.me/odesacityofficial

Події
02 червня 2023 12:01

В Одеській лікарні помер чоловік, який зазнав поранення під час стрілянини в Одесі 1 червня. Про це повідомляє " Суспільне ".

Таким чином, кількість загиблих внаслідок стрілянини зросла до трьох.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що 1 червня було відомо про двох загиблих: жінку на місці, 30-річного чоловіка в машині швидкої допомоги. Він був водієм автомобіля BMW. Стрілянина відбулася у Київському районі Одеси близько 15:00. За попередньою інформацією, внаслідок конфлікту між родичами, які перебували у двох автомобілях.

Раніше ми повідомляли, що, за словами очевидців, з боку вулиці Левітана туди заїхало три машини. Пролунали чотири постріли. Зважаючи на все, молода жінка загинула ще там, потім дворами два авто переслідували третє - BMW. У міжквартальному проїзді "німця" затиснули, і стрілянина продовжилася. Третя машина зникла.

Попередньо за кермом автомобіля Range Rover знаходився відомий одеський тренер, голова однієї з борцівських федерацій. Він і помер у реанімації. Загибла жінка, пасажирка BMW – його колишня дружина. Водій "німця" був вхожий у їхній будинок. У мережі називають його охоронцем.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах