"Зерновий коридор" частково розблокували

"Зерновий коридор" частково розблокували.

"Зерновий коридор" частково розблокували. Фото ілюстративне: frontnews.eu

Події
05 червня 2023 18:16

СКЦ відновив інспекції у "зерновому коридорі" після чотириденної паузи та вперше за місяць на порт "Південний" на Одещині. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Так, провели щонайменше по одній інспекції на вхід та вихід, які стали першими після 31 травня. Згідно з інформацією на сайті, на вхід у порт "Південний" пропущено суховантажне судно Navios Sagittarius дедвейтом 75,6 тисяч тонн під прапором Панами, яке стало першим судном у напрямку цього порту, пропущеним після 2 травня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У напрямку виходу СКЦ у понеділок провів інспекцію суховантажного судна Maroulio S, що прямує з порту "Чорноморськ" до Іспанії з 65,84 тисяч тонн кукурудзи.

Нагадаємо, що cпільний координаційний центр (СКЦ) у Стамбулі оголосив про неможливість складання інспекційного плану на 1 червня через чергову безпідставну відмову російської делегації реєструвати вхідний флот до участі у "зерновій ініціативі"

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах