Теракт на проспекті Шевченка: у мерії розповіли про наслідки та компенсації

Теракт на проспекті Шевченка: у мерії розповіли про наслідки та компенсації.

Теракт на проспекті Шевченка: у мерії розповіли про наслідки та компенсації. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
16 червня 2023 15:09

Внаслідок теракту Росії в Одесі в ніч із 13 на 14 червня постраждали 36 будинків у районі проспекту Шевченка та прилеглих вулиць. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Міська влада у співпраці з громадськими організаціями БО БФ HEKS EPER (Швейцарія) та "Десятого квітня" надала набори для закриття вибитих вікон. Задіяли 18 одиниць техніки, вивезли 460 кубічних метрів сміття та уламки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відновили тролейбусну контактну мережу. Прибрали 14 аварійних дерев. За допомогою вежі зняли вікна та уламки з будівель. Міські служби закрили розбиті вікна захисною плівкою. 14 червня на об'єкті залучили 105 комунальників. 15 червня – 75.

Шість постраждалих проходять лікування у міських лікарнях.

Компенсація


Тим часом, мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про організацію матеріальної допомоги громадянам, житлові приміщення яких були пошкоджені внаслідок збройної агресії РФ проти України на території міста Одеси. Приморська районна адміністрація приймає заяви про матеріальну допомогу від постраждалих. Наразі проводять поквартирне обстеження для визначення розміру допомоги у кожному конкретному випадку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах