Постраждалих від ракетного удару по Одесі направили на лікування до Австрії

Постраждалих від ракетного удару по Одесі направили на лікування до Австрії.

Постраждалих від ракетного удару по Одесі направили на лікування до Австрії. Фото: omr.gov.ua

Події
26 червня 2023 07:51

21 червня двох співробітників продовольчого складу одеської торгівельної мережі "Таврія В", які постраждали внаслідок ракетної атаки в ніч проти 14 червня, направили до Австрії для подальшого високотехнологічного лікування. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Двоє молодих чоловіків 32 та 20 років отримали важкі опіки. В одеській міській лікарні їм надали всю необхідну медичну допомогу та провели оперативні втручання. Стан пацієнтів вдалося стабілізувати, що дозволило транспортувати їх на реанімобілях екстреної медичної допомоги за кордон для подальшого високоспеціалізованого лікування, згідно з чинним порядком надання комбустіологічної допомоги в умовах воєнного стану.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У пресслужбі Одеської міської ради зазначили, що Австрія відома своїми визначними досягненнями в галузі медицини. Місцеві спеціалісти успішно проводять трансплантацію, зокрема шкірних покривів. Також Австрія відома високою ефективністю програм медичної реабілітації.

Наразі пацієнти вже прибули на місце проведення подальшого лікування.

Нагадаємо, у ніч проти 14 червня ворог атакував Одесу чотирма ракетами типу "Калібр". Три ракети вдалося знищити Силам оборони, проте одна все ж таки влучила в ціль. Спочатку було відомо про 13 поранених та трьох загиблих. Пізніше у лікарні помер ще один потерпілий.

Істотні руйнування отримали складські приміщення торгової мережі, бізнес-центр, багатоповерхові будинки житлового комплексу, навчальний заклад, будинки, торговельні об'єкти, що знаходилися поруч автомобілі, храм святого рівноапостольного князя Володимира та кіностудія.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах