Жінки, які накинулися на музикантів через українську мову в Одесі, вирішили вибачитися

Жінки, які накинулися на музикантів через українську мову в Одесі, вирішили вибачитися.

Жінки, які накинулися на музикантів через українську мову в Одесі, вирішили вибачитися. Фото:facebook.com/Gorodetskaya.Julia

Події
29 червня 2023 14:34

Дві одеситки, які спровокували мовний скандал в Одесі, накинувшись на вуличних музикантів, вибачилися за свою поведінку. Про це повідомив місцевий активіст Дем'ян Ганул.

"Ми були неадекватні. Дуже вибачаємося, що образили своєю поведінкою, а також висловлюваннями. Такого більше не буде", – сказали одеситки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Проте журналістка Юлія Городецька – дівчина, яка розповіла про конфлікт у соціальних мережах, не вірить у вибачення жінок.

"Не вірю цим б...дям ні хвилини. Але. Буллі – по суті – завжди труси. Вони йдуть у бій, тільки якщо впевнені, що вони the biggest bullies on the playground. Мова сили – єдина, яку вони розуміють", - Написала вона на своїй сторінці Facebook.

Нагадаємо, що ввечері 18 червня у центрі Одеси на вулиці Дерибасівській дві жінки накинулися на вуличних музикантів через пісні українською мовою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах