15 місяців у полоні: військовий зі Зміїного зустрівся із родиною (відео)

15 місяців у полоні: військовий зі Зміїного зустрівся із сім'єю.

15 місяців у полоні: військовий зі Зміїного зустрівся із сім'єю. Фото: instagram.com/zmiinyi_defenders

Події
10 липня 2023 08:55

Військовий з острова Зміїний Олександр Лунгу, що на Одещині, зустрівся з сім'єю після 15 місяців полону. Весь цей час він перебував у російському полоні. Про це повідомляє громадська організація "Про тих, про кого мовчать", створена сім'ями захисників острова Зміїний. Зворушливе відео зустрічі активісти опублікували на своїй сторінці.

Зворушлива зустріч відбулася в Одесі. а відео видно, як чоловік вийшов із машини, після чого до нього підбігли двоє маленьких дітей – старший хлопчик та молодша дівчинка. Вони одразу обнялися і деякий час просиділи в такому стані. Пізніше до нього підійшла, мабуть, дружина. Також чоловік має ще двох старших дітей. Наприкінці відео чоловік зворушився до сліз.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Захисники Зміїного (@zmiinyi_defenders)



Старший сержант Лунгу – військовослужбовець 88-го окремого батальйону 35-ї окремої бригади морської піхоти. Він перебував у полоні майже 16 місяців: з 24 лютого 2022 року по 11 червня 2023 року. Місяць тому його разом із двома прикордонниками-побратимами обміняли. Загалом того дня з російського полону було звільнено 95 українських захисників. Весь цей час його старші діти Артем та Любов боролися за визволення захисників Зміїного з ворожого полону.

Спільними зусиллями на сьогоднішній день додому повернули 47 морпіхів та прикордонників, 33 військовослужбовці досі перебувають у полоні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах