На Одещині чоловік підпалив квартиру колишньої дівчини через ревнощі

На Одещині чоловік підпалив квартиру колишньої дівчини через ревнощі.

На Одещині чоловік підпалив квартиру колишньої дівчини через ревнощі. Фото: od.npu.gov.ua

Події
13 липня 2023 12:28

До десяти років позбавлення волі загрожує мешканцю Миколаївської області за підпал квартири на Одещині, де проживала його колишня співмешканка. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, 34-річний чоловік газовою трубою піднявся на балкон квартири, розташованої на останньому поверсі двоповерхового будинку в одному з сіл Березовського району, яку знімала його колишня 24-річна співмешканка. Розбивши шибку, чоловік проник у будинок, у спальній кімнаті запальничкою підпалив ковдру і втік.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок підпалу знищено майно у квартирі на загальній площі 20 квадратних метрів. Пожежу загасили рятувальники. Внаслідок пригоди ніхто не постраждав, оскільки на момент підпалу квартирантки будинку не було. Поліцейські того ж дня встановили, що до злочину причетний колишній співмешканець жінки. Його оперативно розшукали на Миколаївщині, де він проживав. Чоловік пояснив, що здійснив підпал через ревнощі. У нього вилучили одяг, в якому він був одягнений на момент скоєння злочину, телефон та інші речі, які становлять інтерес для слідства.

Правопорушника одразу затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили фігуранту про підозру в частині другій статті 194 Кримінального кодексу України. Йому загрожує в'язниця терміном від трьох до десяти років. Слідство продовжується.

  • На Одещині чоловік підпалив квартиру колишньої дівчини через ревнощі фото
  • На Одещині чоловік підпалив квартиру колишньої дівчини через ревнощі фото 1
  • На Одещині чоловік підпалив квартиру колишньої дівчини через ревнощі фото 2

На Одещині чоловік підпалив квартиру колишньої дівчини через ревнощі фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах