Одесита, який знімав роботу ППО під час атаки "шахедів", ув'язнили

Одесита, який знімав роботу ППО під час атаки "шахедів", ув'язнили.

Одесита, який знімав роботу ППО під час атаки "шахедів", ув'язнили. Фото: marchonfilm.com

Події
25 липня 2023 14:57

Одесита, який знімав роботу ППО, відправили за ґрати. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості виходу на волю під заставу обрав Приморський районний суд Одеси. Про це повідомляє " Думська ".

Так, городянин під час російського авіанальоту знімав на телефон бойову роботу сил протиповітряної оборони та оприлюднив відеоролик у мережі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Йому інкримінують злочин, передбачений частиною другою статті 114-2 Кримінального Кодексу України – несанкціоноване поширення інформації про переміщення, рух чи розміщення Збройних сил України, скоєне в умовах воєнного часу. Зйомка велася в ніч проти 4 квітня під час чергової атаки російських "шахідів" на вулиці Інглезі. Особу "оператора", який мав 12-й айфон, співробітники СБУ змогли встановити тільки в липні. 18-го чоловіка затримали. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що а така дронів-камікадзе Shahed-136 по Одеській області в ніч на 4 квітня, найімовірніше, була одним із наймасовіших нальотів безпілотників з початку війни. З 17 дронів 14 збили сили ППО. Тоді наші військові відпрацювали "на межі своїх можливостей".

Тоді потрапили до одного з підприємств. Там утворилася пожежа.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах