Атака на порт Рені: румунське судно потрапило під обстріл РФ

Атака на порт Рені: румунське судно потрапило під обстріл РФ.

Атака на порт Рені: румунське судно потрапило під обстріл РФ. Фото: agroportal.ua

Події
26 липня 2023 08:28

Румунське судно потрапило під обстріл РФ під час атаки дунайського порту Рені. Про це повідомляє румунське видання Hotnews. Цю інформацію підтвердило у вівторок румунське Міністерство закордонних справ.

МЗС Румунії заявило, що через представників генерального консульства в Одесі, яке тимчасово працює в центральному офісі Міністерства, провели розслідування інциденту з румунським судном у порту Рені.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, отриманою представниками румунського консульства від української влади, судно зазнало незначних пошкоджень і продовжило свій рейс.

Румунське МЗС також заявляє, що внаслідок атак, спрямованих проти українських портів на Дунаї, жоден румунський громадянин не постраждав.

Нагадаємо, що у ніч на понеділок 24 липня від російської атаки постраждали семеро людей та інфраструктура українських портів на Дунаї. Зупинились десятки суден. 29 застрягли в Ізмаїлі через російську агресію. Атака РФ на порти Дунайу ставить під загрозу країни НАТО.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах