Через нічний удар по порту на Одещині прокуратура почала розслідування

Через нічний удар по порту на Одещині прокуратура розпочала розслідування.

Через нічний удар по порту на Одещині прокуратура розпочала розслідування. Фото: od.gp.gov.ua

Події
27 липня 2023 12:45

Через удар по портовій інфраструктурі на Одещині 27 липня прокуратура розпочала розслідування. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Так, за процесуального керівництва прокурорів розпочато досудове розслідування щодо кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина друга статті 438 КК України).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства, збройні сили Росії завдали ракетного удару "Калібрамі". Внаслідок вибуху ворожої ракети на території порту загинув 43-річний співробітник. Руйнування отримали адміністративне приміщення та промислове обладнання. Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують черговий військовий злочин Росії.

Через нічний удар по порту на Одещині прокуратура розпочала розслідування.Через нічний удар по порту на Одещині прокуратура розпочала розслідування. Фото: od.gp.gov.ua

Нагадаємо, що стало відомо ще про одну жертву ракетної атаки по Одесі 23 липня. Тіло жінки знайшли у нежитловій прибудові біля зруйнованого приватного будинку на вулиці Парковій. Особа загиблої встановлюється.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах