Зеленський заявив, що Україна шукає системи ППО для захисту Одеси

Зеленський заявив, що Україна шукає системи ППО для захисту Одеси.

Зеленський заявив, що Україна шукає системи ППО для захисту Одеси. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
28 липня 2023 09:18

Україна шукає системи протиповітряної оборони для захисту Одеси та всього півдня України від ворожих ракет та безпілотників. Про це під час вчорашнього візиту до нашого міста повідомив президент Володимир Зеленський.

"Шукаємо системи ППО, щоб захистити Одесу, весь наш південь. І я дякую всім у світі, хто вже приєднався до цієї роботи з нами", – заявив глава держави у своєму повідомленні прямо зі Свято-Преображенського собору.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він розповів, що заслухав доповідь про ліквідацію наслідків російських ударів по Одесі та області.

"Тут, у Свято-Преображенському храмі, який росія намагалася знищити, відчувається, що наші люди, наш дух все одно сильніший. Сильніше за російський терор", – зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що під час візиту президент також відвідав кілька медустанов, де поспілкувався з лікарями та військовослужбовцями, які проходять реабілітацію.

Раніше ми повідомляли про те, що Росія вдарила по Свято-Преображенському собору в центрі Одеси в ніч проти 23 липня. Будівля виявилася частково зруйнованою.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук заявив, що система ППО в Одеській області постійно вдосконалюється, а небо незабаром закриють.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах