В Одесі за 61 мільйон гривень відремонтують одну з дитячих лікарень

В Одесі за 61 мільйон гривень відремонтують одну з дитячих лікарень.

В Одесі за 61 мільйон гривень відремонтують одну з дитячих лікарень. Фото: facebook.com/Levon.deputat

Події
30 липня 2023 11:29

В Одесі планують реконструювати будинок дитячої лікарні №3 на вулиці Академіка Заболотного. Відповідний тендер опублікувало на платформі державних закупівель Prozorro управління капітального будівництва Одеської міської ради.

Вартість робіт оцінили у 61 350 700 гривень. За ці гроші в будівлі планують зробити систему вентиляції, оновити внутрішнє оздоблення, водопровід, каналізацію, опалення, систему кондиціювання та протипожежного захисту, встановити три ліфти, зробити ґанок та пандуси.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Компанію, яка проведе реконструкцію, оберуть 7 серпня.

Даний проєкт є продовженням реконструкції, яка була в цій медустанові у 2021 та 2022 роках та обійшлася майже у 39 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 4 липня в Одесі відкрили оновлений поліклінічний корпус міської лікарні №8. Також Vgorode повідомляв про те, що на початку квітня прокуратура попередила безпідставні витрати на 33 мільйони гривень з бюджету під час закупівлі робіт із капітального ремонту однієї з будівель Міської клінічної інфекційної лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах