У Чорноморську Одеської області продали олійно-жировий комбінат

У Чорноморську Одеської області продали олійно-жировий комбінат.

У Чорноморську Одеської області продали олійно-жировий комбінат. Скриншот із сайту prozorro.sale

Події
30 липня 2023 21:49

У місті Чорноморськ Одеської області на аукціоні продали олійно-жировий комбінат, що належав компанії-боржнику. Про це кореспондент Vgorode дізнався із сайту державних закупівель Prozorro.

Переможцем аукціону стало ТОВ "Полтава-Зерно", яке було єдиним учасником аукціону та викупило збанкрутілий завод за стартовою ціною, тобто за 689 760 560 гривень.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У протоколі про ведення аукціону зазначено, що новому власнику дісталася земельна ділянка площею 8,58 гектара, адміністративні та господарські будівлі, обладнання, а також три транспортні засоби.

Нагадаємо, в Одесі планують реконструювати будинок дитячої лікарні №3 на вулиці Академіка Заболотного. Вартість робіт оцінили у 61 350 700 гривень. За ці гроші в будівлі планують зробити систему вентиляції, оновити внутрішнє оздоблення, водопровід, каналізацію, опалення, систему кондиціювання та протипожежного захисту, встановити три ліфти, зробити ґанок та пандуси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах