На Одещині виявили черговий замор риби

На Одещині виявили черговий замор риби.

На Одещині виявили черговий замор риби. Фото: facebook.com/odrp.darg

Події
04 серпня 2023 14:21

На каналі "Желявський", що сполучає озеро Катлабух із Дунаєм в Ізмаїльському районі Одеської області, гине риба. Про це повідомляє пресслужба Одеського рибпатруля.

Так, замор помітили сьогодні, 4 серпня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Спільно із представниками Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу та Держпродспоживслужби провели обстеження каналу. Виявили значні скупчення мертвого карася, поодинокі екземпляри судака, уклейки, щуки, плитки.

Фахівці Держпродспоживслужби відібрали особини риб для виявлення причин загибелі. Представники екології взяли воду для лабораторного аналізу.



Нагадаємо, що на Одещині збільшилася кількість викликів та випадки отруєння рибою та морепродуктами. 86-річна жінка з Татарбунар потрапила до місцевої лікарні з діагнозом гострий гастроентероколіт. Перед появою симптомів вживала солоний оселедець, куплений на ринку.

Також замор виявили на ділянці завдовжки близько 500 метрів уздовж прибережної смуги Хаджибейського лиману в районі греблі об'їзної дороги (село Котівка).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах