В Одеській ОВА розповіли, скільки іноземних суден постраждали від обстрілів українських портів

В Одеській ОВА розповіли, скільки іноземних суден постраждали від обстрілу українських портів.

В Одеській ОВА розповіли, скільки іноземних суден постраждали від обстрілу українських портів. Скриншот відео YouTube-канал "Ми – Україна"

Події
05 серпня 2023 09:52

Внаслідок ворожих обстрілів частково або повністю пошкоджено 26 об'єктів портової інфраструктури України, а також є руйнування п'яти іноземних суден. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За словами представника ОВА, постраждали об'єкти, задіяні під час роботи "Зернової угоди". Зокрема, є ушкодження в Одеському порту та серйозні руйнування в Ізмаїлі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Деякі об'єкти вже відновлюють. Братчук зазначив, що сподівається, що їх відбудують найближчим часом, проте подробиці розголошувати не став.

Відео: YouTube-канал "Мі - Україна"

Нагадаємо, у ніч проти 2 серпня російська армія атакувала південь Одеської області безпілотниками Shahed-136. Внаслідок атаки виникли пожежі на промислових та портових об'єктах, отримали пошкодження елеватор, зерносховище, готель в Ізмаїлі, порт та цивільні об'єкти.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах