На Одещині обвалився схил: загинула 10-річна дитина, під завалами можуть ще бути люди (оновлено)

На Одещині обвалився схил: загинула 10-річна дитина, під завалами можуть ще бути люди.

На Одещині обвалився схил: загинула 10-річна дитина, під завалами можуть ще бути люди. Фото: od.npu.gov.ua

Події
06 серпня 2023 11:39

Уранці 6 серпня до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що на вулиці Набережній у селі Фонтанка стався зсув, внаслідок чого засипало дитину. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

10-річний хлопчик помер до приїзду швидкої та рятувальників.

На місці пригоди працюють слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, рятувальники, медики. Триває розбір зсувних порід, щоб переконатися, що під ними більше нікого немає. Встановлюються всі обставини події.

ОНОВЛЕНО: За фактом гибелі 10-річного хлопчика через зсув ґрунту в селі Фонтанка Одеського району розпочали два кримінальні провадження.

"За фактом трагічної події правоохоронці розпочали провадження за пунктом другим частини другої статті 115 з позначкою "Нещасний випадок з малолітньою дитиною" та статтею 166 ("Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування") Кримінального кодексу України", – йдеться у повідомленні поліції.

За попередньою інформацією, 10-річний хлопчик прийшов на пляж разом з родиною: мамою, старшим братом, тіткою та двоюрідною сестрою. Коли стався зсув ґрунту, сім'я відпочивала на березі. Дитина померла по приїзду швидкої допомоги і рятувальників.

Нагадаємо, 18 березня на вулиці Центральній у селищі міського типу Березине Болградського району Одеської області 67-річний чоловік загинув внаслідок обвалу стіни. Рятувальники повідомили, що стіна обрушилася через те, що чоловік намагався демонтувати цеглу. Тіло загиблого витягли з-під завалів представники ДСНС.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах