На трасі Одеса – Рені у ДТП загинула 7-річна дитина

На трасі Одеса – Рені у ДТП загинула 7-річна дитина.

На трасі Одеса – Рені у ДТП загинула 7-річна дитина. Фото: od.npu.gov.ua

Події
06 серпня 2023 16:03

Вдень 5 серпня на автодорозі сполученням Одеса – Рені сталася аварія, внаслідок якої загинув семирічний хлопчик. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 36-річний водій автомобіля Mercedes, рухаючись однією з вулиць, наїхав на хлопчика, коли той перебігав проїжджу частину дороги в непередбаченому для переходу місці. Потерпілого доправили до лікарні, де він, на жаль, від отриманих пошкоджень помер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місці пригоди працювали співробітники територіального підрозділу поліції.

Водія транспортного засобу перевірили на стан алкогольного сп'яніння. Перевірка показала він тверезий.

Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, увечері 4 серпня в межах села Барабой на автотрасі Одеса – Білгород-Дністровський сталася смертельна ДТП. Внаслідок зіткнення автомобілів Audi та BMW 23-річний водій Audi загинув, а його 22-річну пасажирку доставили до лікарні у тяжкому стані. Водій та пасажир другого автомобіля не постраждали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах