На Одещині під колесами вантажівки загинув 16-річний підліток

На Одещині під колесами вантажівки загинув 16-річний підліток.

На Одещині під колесами вантажівки загинув 16-річний підліток. Фото: od.npu.gov.ua

Події
06 серпня 2023 20:32

5 серпня у селі Шевченкове Кілійської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області під колесами вантажівки загинув 16-річний хлопець. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 37-річний житель Білгород-Дністровського району, керуючи вантажним автомобілем DAF з причепом, не помітив у темряві місцевого жителя, який перебував на проїжджій частині, і скоїв на нього наїзд. Потерпілого доправили до лікарні, де від отриманих травм він, на жаль, помер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Керманича перевірили на стан сп'яніння – він був тверезий. До Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли відомості за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Триває слідство", – прокоментував тимчасово виконуючий обов'язки начальника відділення поліції №1 Ізмаїльського районного відділу поліції Юрій Сухий.

На Одещині під колесами вантажівки загинув 16-річний підліток.На Одещині під колесами вантажівки загинув 16-річний підліток. Фото: od.npu.gov.ua

Нагадаємо, 5 серпня на автодорозі Одеса – Рені сталася аварія, внаслідок якої загинув семирічний хлопчик. На дитину, яка перебігала дорогу в непередбаченому для переходу місця, наїхав водій автомобіля Mercedes. Хлопчика госпіталізували, проте, на жаль, від отриманих травм він помер.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах