Отримай відповідь: яка середня зарплата в Одесі на серпень

Отримай відповідь: яка середня зарплата в Одесі на серпень.

Отримай відповідь: яка середня зарплата в Одесі на серпень. Фото: freepik.com

Події
07 серпня 2023 11:31

За статистикою, середня зарплата в Одесі на серпень нинішнього року дорівнює 19 572 гривні. Такі дані оприлюднив портал work.ua.

Так, найвища оплата праці у сфері топ-менеджменту, керівництво вищої ланки – середня зарплата становить 27 438 гривень. На другому місці сфера будівництва та архітектури – 24 074 гривень. На третьому – "Адміністрація, керівництво середньої ланки". Тут платять у середньому 22 863 гривні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому середня оплата праці по Україні складає 17 708 гривень на місяць.

Зазначимо, що у березні середня зарплата в Одесі становила 15500 гривень. Найбільше шукай співробітників у сферу готельно-ресторанного бізнесу. Найпопулярніша посада – бармен.

Нагадаємо, що в поліції назвали найнебезпечніші для водіїв дороги Одеської області. Останнім часом на трасах регіону побільшало ДТП за участю вантажівок. Головними причинами аварій за участю фур правоохоронці називають перевищення швидкості, недотримання дистанції, порушення правил обгону, проїзду перехресть та пішохідних переходів, п'яне водіння, а також перехід дороги у невстановлених місцях.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах