Додаток одеських розробників став популярним в Україні, обігнавши Телеграм

Додаток одеських розробників став популярним в Україні, обігнавши Телеграм.

Додаток одеських розробників став популярним в Україні, обігнавши Телеграм. Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

Події
15 серпня 2023 19:19

Додаток одеських розробників "еППО", який допомагає збивати російські ракети і дрони, а також отримувати повідомлення про небезпеку прильотів, став найпопулярнішим в Україні. Про це повідомив керівник одеської групи "Технарі", яка розробила програму Геннадій Сульдін.

Так, "еПВО" на даний момент є найбільш додатком, що найбільш завантажується в Google Play і знаходиться на першому місці в рейтингу безкоштовних додатків на смартфони з операційною системою Android.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На "андроїдах" програма обігнала навіть такі суперпопулярні програми як Телеграм, TikTok та Instagramm. При цьому на айфонах в App Store програма в рейтингу популярності знаходиться лише на дев'ятому місці.

Додаток одеських розробників став популярним в Україні, обігнавши Телеграм.Додаток одеських розробників став популярним в Україні, обігнавши Телеграм. Фото: facebook.com/gennadiy.suldin

Зазначимо, що під час масованого обстрілу Одеси 26 липня мобільний додаток "єППО" допоміг військам протиповітряної оборони збити 36 ракет "Калібр" та X-101, запущених Росією. 530 українців скористалися програмою. Побачивши або почувши російську ракету, що низько летить, вони натиснули відповідну кнопку в "єППО" і тим самим повідомили про загрозу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах