За добу в Одесі сталося чотири ДТП: постраждали п'ятеро людей

За добу в Одесі сталося чотири ДТП: постраждали п'ятеро людей.

За добу в Одесі сталося чотири ДТП: постраждали п'ятеро людей. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
15 серпня 2023 11:41

Минулої доби, з 14 на 15 серпня, в Одесі сталося чотири ДТП з постраждалими. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області у своєму звіті.

Так, учора вдень на вулиці Краснова сталася ДТП між автомобілем Mercedes та електросамокатом. До лікарні потрапив водій електросамокату.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також вчора вдень на вулиці Люстдорфська дорога зіткнулися авто Audi A6 та Mazda, після чого водій останнього не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та наїхав на стовп. Водія та пасажирку авто Mazda госпіталізували.

На вулиці Академіка Воробйова водій автомобіля Mitsubishi наїхав на пішохода, який рухався пішохідним переходом. Чоловіка відвезли до лікарні.

Ще одна подія сталася увечері на вулиці Святослава Ріхтера. Водій автомобіля KIA Ceed наїхав на пішохода. Чоловіка відвезла "швидка".

На місцях ДТП працювали патрульні та слідчі.

Відео: facebook.com/odesapolice

Усього за останню добу поліцейські відпрацювали 958 викликів, що надійшли на гарячу лінію 102. Виявили та перевірили 18 підозрілих осіб. До відділення поліції доставили 13 порушників комендантської години. Також оформили 15 водіїв у стані сп'яніння.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах