Отримай відповідь: куди звертатися в Одесі, якщо у вашому будинку не працює ліфт

Отримай відповідь: куди звертатися до Одеси, якщо у вашому будинку не працює ліфт.

Отримай відповідь: куди звертатися до Одеси, якщо у вашому будинку не працює ліфт. Фото: t.me/ZKH_Odessa

Події
15 серпня 2023 15:07

У Департаменті міського господарства розповіли про те, куди звертатися до Одеси, якщо у вашому будинку не працює ліфт. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Так, варто одразу ж звернутися до Диспетчерської служби Департаменту (705-48-84; 067-705-84-48, 7054884gkh@ukr.net.) та одночасно на гарячу лінію міського голови ( 15–01, 705–55–55).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що через планові, віялові та екстрені відключення світла іноді українці застряють у ліфтах. І тут рекомендують не намагатися вибратися самостійно. Якщо ви все ж таки застрягли в ліфті, потрібно звертатися до ліфтової служби. Якщо немає мобільного зв'язку, то намагатись зробити це через сусідів.

А під час оголошення повітряної тривоги взагалі не варто скористатися ліфтом. Адже електроенергію часто вимикають несподівано.

Нагадаємо, що одеські комунальники почали відключати ліфти в багатоквартирних будинках житлового масиву Таїрова, виконуючи рішення Одеського окружного адміністративного суду, який погодився з вимогами Головного управління Держпраці.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах