На Одещині поліцейський на смерть збив пенсіонерку

На Одещині поліцейський на смерть збив пенсіонерку.

На Одещині поліцейський на смерть збив пенсіонерку. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
17 серпня 2023 09:00

На Одещині працівники Білгород-Дністровського районного відділу поліції на смерть збили пенсіонерку. За фактом розпочато службове розслідування. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Водночас, на час проведення службового розслідування правоохоронця та його дружина поліцейська, яка перебувала в автомобілі разом із чоловіком, відсторонена від виконання службових обов'язків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подія сталася вранці 16 серпня у райцентрі. Попередньо встановили, що правоохоронець, виїжджаючи з двору своїм авто заднім ходом, наїхав на жінку похилого віку. 81-річну постраждалу відвезли до лікарні, де від отриманих травм вона померла.

На місці події працювали працівники територіального управління Державного бюро розслідувань та управління головної інспекції ГУНП на Одещині. Детективи ТУ ДБР розпочали досудове розслідування за частиною другою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або спричинили тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. А ГУНП на Одещині проводить службове розслідування. Наразі обох поліцейських усунули від виконання службових обов'язків. Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, його помістять до ізолятора тимчасового тримання.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах