На фронті загинули ще три захисники з Одеської області

На фронті загинули ще три захисники з Одеської області.

На фронті загинули ще три захисники з Одеської області. Фото: styler.rbc.ua

Події
21 серпня 2023 08:56

На фронті загинули ще троє бійців з Одеської області – Колесніченко Дмитро з Арцизу, Демирів Семен із села Криничне та Гусаков Віталій з Ізмаїла.

Як повідомляє Арцизька громада, Дмитро Колесніченко загинув 15 серпня, обороняючи Україну, в районі селища Оріхово-Василівка Бахмутського району Донецької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Церемонія прощання з Героєм відбудеться 21 серпня о 09:30 в Арцизі на вулиці Лугова, 159. О 12:30 у храмі Іоанна Богослова пройде відспівування загиблого воїна. Усіх небайдужих просять долучитися до церемонії прощання, віддати свою повагу загиблому Герою, утворивши живий коридор:

- о 8:30 від Арцизької центральної лікарні, вздовж вулиці Соборної, вулиці Свободи, вулиці Трудової, вулиці Лугова,159;
- об 11:30 від будинку вздовж вулиці Лугова, вулиці Трудова, вулиці Свободи, вулиці Соборної до храму Іоанна Богослова, де відбудеться відспівування Героя;
- о 12:45 від храму Іоанна Богослова вздовж вулиці Соборної до центрального цвинтаря.

Колесніченко Дмитро з Арцизу.Колесніченко Дмитро з Арцизу. Фото: facebook.com/groups/arsigromada

Як повідомляє Криничненська сільська рада, 15 серпня біля села Урожайне Волноваського району Донецької області, під час виконання бойового завдання, внаслідок артобстрілу загинув мешканець села Криничне Семен Демирів. Сім'я загиблого відчула погане, коли Семен 17 серпня, у день народження сина Данила, не вийшов на зв'язок і не привітав його. Пізніше сім'я отримала страшну звістку про загибель Семена.

Демирів Семен із села Криничне.Демирів Семен із села Криничне. Фото: facebook.com/tov.orion


Як повідомляє мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, також сьогодні Ізмаїл проводить в останню путь старшого солдата Віталія Вікторовича Гусакова, який загинув під час виконання свого військового обов'язку в бою проти російських окупантів.

Віталій Вікторович, випускник Ізмаїльської школи №3, після утворення у профтехучилищі та термінової служби в армії обрав шлях військовослужбовця і до 2016 року проходив службу за контрактом у Морській охороні Державної Прикордонної служби України. З початку повномасштабної військової агресії Росії проти України він робив усе, щоб потрапити на фронт. Досягти мети вдалося наприкінці минулого року. Рідні не знали, де саме він знаходиться, аж до того, як надійшла сумна звістка... Війна, розв'язана проти України російськими окупантами, залишила сиротою його 11-річну дочку.

Захисника поховають 21 серпня на Алеї слави на Новому цвинтарі. Прощання відбудеться о 10.00 на вулиці Татарбунарській, 34 (кут вулиці Дмитрівської).

Гусаков Віталій із Ізмаїла. Фото: facebook.com/Андрій АбрамченкоГусаков Віталій із Ізмаїла. Фото: facebook.com/Андрій Абрамченко


Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах