Порти США допоможуть відновити інфраструктуру порту в Одесі

Порти США допоможуть поновити інфраструктуру порту в Одесі.

Порти США допоможуть поновити інфраструктуру порту в Одесі. Фото: facebook.com/uspa.gov.ua

Події
31 серпня 2023 10:24

Порти США допоможуть відновити морську інфраструктуру одеського порту, який постраждав через обстріл російських окупантів. На підтвердження цього підписали відповідний меморандум між портами США та ДП "АМПУ". Про це повідомили у Адміністрації морських портів.

Так, допомагатимуть фахівці американських портів Південної Луїзіани та Нового Орлеана. Від американських колег Угода підписана генеральним директором PortSL Полом Метьюзом, Україну представляв Генеральний консул – Віталій Тарасюк.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Меморандум свідчить про наміри сторін у співпраці у напрямах технічного планування, розвитку, будівництва, адміністрування, експлуатації та обслуговування портової інфраструктури.

"Сполучені Штати та Україна, будучи двома провідними світовими експортерами зерна, пишаються своєю роллю у забезпеченні миру продовольством. Цей Меморандум закріплює підтримку українського народу у захисті своєї свободи та створює альянс з нашими українськими партнерами, який зосереджується на нашій спільній місії – обслуговувати клієнтів по всьому світу та створювати економічне процвітання для наших громад” – підкреслив Пол Метьюз.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах