Екснардеп з Одеси написав у мережі скандальний пост про жінок-поліцейських

Екснардеп з Одеси написав у мережі скандальний пост про жінок-поліцейських.

Екснардеп з Одеси написав у мережі скандальний пост про жінок-поліцейських. Фото ілюстративне: bessarabiainform.com

Події
31 серпня 2023 23:17

Депутат Верховної Ради сьомого скликання та голова Одеської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Павло Кириленко опублікував у мережі скандальний пост про неефективність жінок як патрульні.

Так, у пості про резонансний інцидент у Дніпрі, де поліцейський трьома пострілами вбив водія, який порушив ПДР і чинив опір патрульним, чиновник зазначив, що місце жінки – діти, кухня та церква, а не поліція.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Не буду розповідати, що місце жінки – Kinder, Küche, Kirche. Є дійсно заняття та професії, де жінка може себе розкрити або підкреслити свою жіночність. Але яка така ефективність та користь від жінки в патрульному екіпажі поліції? Щоб її напарнику не було сумно і не треба було користуватися послугами повій під час роботи?" – написав Кириленко.

У соцмережі такі слова викликали бурхливу реакцію – під постом зараз уже понад тисяча коментарів. Більшість із коментаторів не згодні з висловом та обурені позицією екснардепа.

Нагадаємо, 29 серпня у Дніпрі на проспекті Мазепи сталася стрілянина. Попередньо встановлено, що правоохоронці намагалися зупинити елітне авто, водій якого ігнорував вимоги правил дорожнього руху. Після зупинки автомобіля чоловік із явними ознаками алкогольного сп'яніння поводився агресивно. Під час інциденту правоохоронець застосував табельну зброю. Від отриманих вогнепальних поранень водій авто помер.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах