Одесити можуть отримати ваучер на безкоштовне навчання: як це зробити

Одесити можуть отримати ваучер на безкоштовне навчання: як це зробити?

Одесити можуть отримати ваучер на безкоштовне навчання: як це зробити? Фото: freepik.com

Події
06 вересня 2023 21:38

Понад 140 українців уже отримали ваучери на навчання в Одеській філії Одеського обласного центру зайнятості з початку 2023 року. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Лідерами серед спеціальностей у закладах вищої освіти міста, на які були видані ваучери, психологія (60 ваучерів), соціальна робота (14 ваучерів), інженерія (вісім ваучерів), будівництво та цивільна інженерія (вісім ваучерів), дошкільна освіта (сім ваучерів), середня освіта (шість ваучерів).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Навчання проводять установи професійно-технічної, професійної вищої та вищої освіти, підприємствами, установами та організаціями, які мають ліцензію на освітню діяльність, за затвердженим Міністерством економіки України переліком професій та спеціальностей. Усі бажаючі навчатися можуть самостійно обрати навчальний заклад відповідно до обраної спеціальності. Навчання можна пройти також і в ДНЗ "Одеський центр ПТО ДСЗ" за професіями: електрогазозварювальник, кондитер, кухар, облицювальник-плиточник, оператор верстатів з програмним управлінням, робітник з комплексного обслуговування будинків, слюсар-ремонтник, слюсар-сантехнік, токар, фрезерувальник, швачка, оператор котельні, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, штукатур. Великим попитом протягом 2023 року користуються робітничі професії: кухар, електрогазозварювальник, швачка, кондитер та сантехнік. Детальна інформація про ваучер знаходиться за посиланням. Також можна звернутись за номером: +38(073) 261-55-85.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах