Дві ДТП за три дні: одеські рятувальники поскаржилися на те, що їх не пропускають на дорогах

Дві ДТП за три дні: одеські рятувальники поскаржилися, що їх не пропускають на дорогах.

Дві ДТП за три дні: одеські рятувальники поскаржилися, що їх не пропускають на дорогах. Фото ілюстративне: odesa.novyny.live

Події
08 вересня 2023 10:42

За останні три дні в Одесі сталося дві ДТП за участю пожежних автомобілів. Про це повідомляє пресслужба головного управління ДСНС України на Одещині.

Так, в обох випадках пожежники йшли за викликом на пожежі з увімкненими світловими та звуковими спеціальними сигналами. Але це не завадило водіям двох інших автомобілів не пропустити спецтранспорт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ми хочемо, щоб водії зрозуміли, що спецсигнали оперативні служби не включають безпідставно! Коли ви бачите авто з включеною сиреною – це означає, що комусь терміново потрібна допомога! хто порушує правила дорожнього руху та не пропускає спеціальний транспорт. Шановні водії та учасники дорожнього руху, будьте свідомі, не ігноруйте спецтранспорт із включеними сиренами, адже секунди, необхідні для прибуття оперативних транспортних засобів, можуть врятувати життя”, – звертаються до водіїв рятувальники.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах