Cтал відомий рейтинг найкращих шкіл Одеського регіону

Cтал відомий рейтинг найкращих шкіл Одеського регіону.

Cтал відомий рейтинг найкращих шкіл Одеського регіону. Фото: freepik.com

Події
08 вересня 2023 11:15

Педагоги склали рейтинг найкращих шкіл Одеської області за підсумками Національного мультипредметного тесту. Найкращим став навчальний заклад у місті Чорноморськ – Чорноморський академічний ліцей імені Тараса Шевченка із середнім балом 163,4.

Друге місце посів Ізмаїльський ліцей "Політехнічний" із гімназією Ізмаїльського району Одеської області. Там випускники в середньому склали іспити на 162,3. На третьому місці – Ліцей "Крижанівський" Фонтанської сільської ради Одеського району Одеської області із середнім балом 160,7.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Цього року пороговий бал для випускників шкіл був набагато нижчим, ніж у попередньому році. Саме цей фактор вплинув на результати рейтингу.

Зазначимо, що у рейтингу враховуються учасники, які не подолали пороговий бал предмету. Крім того, через військові дії деякі учні шкіл змушені були покинути свої регіони та навчатися онлайн в інших областях України чи навіть за кордоном. Це вплинуло на позиції шкіл.

Педагоги склали рейтинг найкращих шкіл Одеської області за підсумками Національного мультипредметного тесту.Педагоги склали рейтинг найкращих шкіл Одеської області за підсумками Національного мультипредметного тесту. Фото: osvita.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах