Хотів полегшити страждання: чоловіка, який зарізав собаку на Черьомушках, затримали (відео)

Хотів полегшити страждання: чоловіка, який зарізав собаку на Черьомушках, затримали.

Хотів полегшити страждання: чоловіка, який зарізав собаку на Черьомушках, затримали. Фото: od.npu.gov.ua

Події
13 вересня 2023 16:22

Одеські поліцейські викрили 49-річного одесита, який зарізав собаку на очах людей на ринку Черьомушки. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

За словами правопорушника, собака йому здався хворим і нещасним, тому він вирішив полегшити його муки, позбавивши життя ножем, який постійно носив при собі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У рамках розпочатого за ознаками частини першої статті 299 Кримінального кодексу України провадження зі зловмисником проводять слідчі заходи.

Нагадаємо, що подія сталася 11 вересня ввечері біля ринку на вулиці Героїв Крут, де, за словами очевидців, невідомий чоловік завдав кілька ударів ножем у шию собаки породи китайська-чубата, яка від отриманих поранень незабаром померла. Власник тварини встановлюється.

Слідчі провели низку слідчо-розшукових дій, у ході яких вивчили записи камер відеоспостереження, розміщених у районі скоєння правопорушення, проаналізували інформацію в соціальних мережах, опитали місцевих мешканців, обійшли вулиці та житлові будинки, та нарешті встановили особу, причетну до правопорушення. чоловіка розшукали за місцем проживання та вилучили у нього можливу зброю злочину, яку відправлять на експертизу.

Правоохоронці встановлюватимуть всі обставини події, у справі призначили низку експертиз, у тому числі судово-ветеринарну. Вирішується питання про повідомлення фігуранту про підозру у жорстокому поводженні з тваринами, що належать до хребетних, що призвело до загибелі тварини. Санкція частини 1 статті 299 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років. Слідство продовжується.

Хотів полегшити страждання: чоловіка, який зарізав собаку на Черемхах, затримали.Хотів полегшити страждання: чоловіка, який зарізав собаку на Черемхах, затримали. Фото: od.npu.gov.ua


Відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах